طرز تهیه دسر مهلبیه با پودر پسته ویژه رمضان
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
مواد لازم جهت تهیه مهلبیه با پودر پسته :
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
پودر پسته ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۶-۸ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته :
دسر مهلبیه که در این بخش برای شما قرار داده ایم یک دسر عربی می باشد.
یک چهارم از شیر را در ظرفی ریخته و با آرد ذرت خوب مخلوط کنید.
بقیه شیر را به همراه شکر به محلول شیر و آرد اضافه کرده و هم بزنید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ شود غلظت آن باید شبیه فرنی باشد.
در آخر گلاب را به مواد اضافه کرده و سپس در ظرف های کوچک ریخته و روی آن ها را با خلال پسته تزئین کنید.
ظرف های مهلبیه را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
افزودن دیدگاه جدید