طرز تهیه سوپ رشته مخصوص سفره افطاری
یک نت ـ آشپزی رمضان ۹۴,طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴,رمضان و افطاری,نحوه درست کردن افطاری,افطاری ویژه,رمضان و تهیه افطاری,برای افطار چی درست کنم,افطاری چی بپزم,طرز تهیه سحری رمضان ۹۴,رمضان و سحری,نحوه درست کردن سحری,سحری ویژه,رمضان و تهیه سحری,برای سحر چی درست کنم,سحری چی بپزم,نحوه درست کردن سفره افطار,چیدن سفره افطار,چطور سفره افطاری را درست کنم,چینش ویژه سفره افطار,شیرینی ویژه رمضان ۹۴,باقلوای رمضان ۹۴,شیرینی رمضان ۹۴,زولبیا و بامیه رمضان ۹۴,نحوه درست کردن سفره سحری,چیدن سفره سحری,چطور سفره سحری را درست کنم,چینش ویژه سفره سحر
زمان آماده سازی: ۱۵دقیقه
زمان پخت: ۳۰دقیقه
مناسب برای: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم:
آب : ۱۰ لیوان
عصاره مرغ : ۳ بسته
هویج : ۴ عدد
سیب زمینی : ۲ عدد
ذرت : یک لیوان
رب گوجه فرنگی : ۲قاشق غذاخوری
ورمیشل : به میزان لازم
جعفری نمک فلفل : به میزان لازم
طرز پخت و تهیه:
۱- درون قابلمه ۱۰ لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید آب جوش بیاید. در صورت تمایل می توانید به جای آب و عصاره مرغ از ۱۰ لیوان آب مرغ استفاده کنید.
۲- هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ورمیشل رب گوجه فرنگی نمک و فلفل را اضافه و بگذارید سوپ بپزد.
۳- پس از اینکه سوپ جا بیفتد می توانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند.
۴- سوپ را در ظرف بکشید و به همراه آبلیمو سرو کنید.
۵- در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید هم چنین می توانید ذرت را از دستور بالا حذف و قارچ را جایگزین ذرت کنید.
افزودن دیدگاه جدید