رفتن به محتوای اصلی

پائین کشیدن تصویری عاشقانه در تهران

تاریخ انتشار:
یک نت ـ پائین کشیدن تصویری عاشقانه در تهران
پائین کشیدن تصویری عاشقانه در تهران

پائین کشیدن تصویری عاشقانه در تهران

زن و مردی پا به سن گذاشته، در تصویری عظیم جا خوش کرده اند. مرد آرام و خونسرد به نظر می رسد و زن سرش را بر پیکر او گذاشته و لبخند می زند. این تصویری بود که تا همین یکی دو روز پیش می شد آن را در بزرگراه کردستان، خروجی همت مشاهده کرد. تصویری که برای اولین بار در طول چند دهه گذشته می شد آن را در انظار عمومی به تماشا نشست. تصویری کاملا ناب، عاشقانه و سرشار از احساس عمیق انسانی.

 

گاهی وقت ها و در کمال تاسف باید افعال را تغییر داد و شکل و شمایل آنها را به زمان گذشته برد. است، تبدیل به بود می شود و می توان، به می شد!  و در این میان چه انگیزه ها، وقت ها و انرژی ها که تلف نمی شوند و فرصت های به دست آمده ای که از کف نمی روند. نصب این بیلبرد در شهر می توانست آغازی برای ایجاد و انتشار تصاویری از زندگی طبیعی در شهر باشد. انگار باوری به طبیعت و واقعیت زندگی نداریم و همه چیز حتما و حتما باید رنگ و بوی تصنعی بودن داشته باشد. انگار این مائیم که تصمیم می گیریم مردم و واقعیات زندگی آنها چه باید باشد و از چه دریچه هایی باید عبور کند. جالب تر آن که با پائین کشیده شدن این تصویر، درست چند قدم جلوتر بیلبردی عجیب خودنمایی می کند. تصویری عظیم و سراسر سیاه که بر روی آن تنها دو واژه دیده می شود. دو واژه ای که کاملا می تواند کلید نشانه شناسانه این اتفاق و رویدادهای مشابه در سراسر شهر باشد. "ویژه آقایان" دو کلمه ای است که در ابعاد بزرگ بر روی این بیلبرد مشکی تازه خود را به رخ می کشد.

ظاهرا دیگر حرفی باقی نمی ماند. بیلبردی که در آن پیرمرد و پیرزنی سرشار از آرامش و سکوت در پیش زمینه تصویری از سبزی و طراوت در کنار یکدیگر نشسته اند پائین کشیده می شود ( لطفا نگوئید تاریخ نصب آن به پایان رسیده بود که بارها و بارها در همین شهر شاهد مراسمی بوده ایم که ماه ها و ماه ها از برگزاری آن ها گذشته بود و بیلبردهای این مراسم هنوز بر در و دیوار شهر به جای مانده بود!) و درست چند متر آن طرف تر بیلبردی سیاه با دو واژه "ویژه آقایان" بالا می رود!

جالب است که به جای بیلبرد قبلی، این روزها کاریکاتوری بی ریخت و ناشیانه در نهی کمک به متکدیان نصب شده است. شاید این را نیز بتوان از دریچه نشانه شناسی بررسی کرد و آن را به انتظار و نیاز سالیان ما به دیدن و لمس عشق ورزیدن و آرامش طلبی و حتی تکدی گری برای آن ارتباط داد! بی شک ما را به گدایی عادت داده اند که از دیدن تصویری ساده از یک پیرزن و پیرمرد در کنار یکدیگر ذوق زده می شویم و ادامه چنین رویکردی را تکدی می کنیم!

منبع:خبرانلاین

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا