رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه کرم شکلات موس

تاریخ انتشار:
یک نت ـ طرز تهیه کرم شکلات موس
طرز تهیه کرم شکلات موس

این کرم خوشمزه میتونه هم برای فیلینگ بین کیک استفاده بشه و هم برای روکش دادنش از طرفی میتونه یه دسر خیلی خوشمزه هم به حساب بیاد .من در اینجا  قبلا  بهتون کیک شکلات موس ۳ لایه رو آموزش دادم که با همین شکلات موس درست میشه.مواد لازم برای شکلات موس :خامه معمولی ۱و ۱/۴  پیمانه یا ۲۸۰ گرمپودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوریآب ۳ قاشق غذا خوریشکلات سیاه یا شکلات شیری خرد شده  ۱۷۵ گرمشیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۵ گرمژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا ۵ دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه.تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیذاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .شکلات شیری رو خرد میکنیم .شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر . بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا یه دست بشه . خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه . نکته مهم اینه در اینجا که خامه باید کاملا پف کرده باشه .شکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .خامه نباید تو این مرحله آب بشه و باید حالت پفیشو حفظ کنه پس زیاد هم نزنید .این مرحله یکی از بهترین مرحله های درست کردن این کیکه .باید به همچین مخلوط نرم و پفی برسید .اگه برای روکش دادن و فیلینگ کیک میخواهید استفده کنید بهتره که ۱  ساعت تو یخچال  بمونه تا خودشو بگیره و سفت بشه.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا