رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت و طرز تهيه املت بسيار خوشمزه مجارستاني

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت و طرز تهيه املت بسيار خوشمزه مجارستاني مناسب براي وعده سحر
آموزش پخت و طرز تهيه املت بسيار خوشمزه مجارستاني

به گزارش بخش آشپزي مجله اينترنتي يك نت : سوسیس و تخم‌مرغ از مواد اصلی این املت محسوب می‌شوند.

زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

پیاز کوچک: یک عدد

روغن زیتون: ‌یک قاشق سوپ‌خوری

سوسیس: 100 گرم

تخم‌مرغ: 6 عدد

پودر پاپریکا

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• پیازها را ریز خرد کرده سپس سوسیس‌ها را خرد کنید.

• تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای هم زده سپس پودر پاپریکا، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید.

• تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن زیتون در آن حرارت دهید.

• وقتی روغن داغ شد پیازها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

• سوسیس‌ها را به ظرف اضافه کرده و 4- 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• مخلوط تخم‌مرغ را به ظرف اضافه کنید.

• مخلوط را خوب هم زده و تا زمانی که ته آن طلایی قهوه‌ای شده و روی آن خوب بپزد آن را حرارت دهید.

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا