رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه نان لقمه ای مغزدار

تاریخ انتشار:
نان,نان لقمه ای,طرز تهیه نان لقمه ای,طرز تهیه نان لقمه ای مغزدار,آموزش تهیه نان,درست کردن نان,درست کردن نان لقمه ای
طرز تهیه نان لقمه ای مغزدار

یک نت ـ آموزش پخت نان لقمه ای مغزدار

این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه

طرز تهیه:

یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )

با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگیمیتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتونید توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا پر کنید و با شکلات تزیین کنید

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا