رفتن به محتوای اصلی

ذرت مکزیکی

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست کردن ذرت مکزیکی/ابتدا کره رو داخل تابه میندازیم رو اجاق میذاریم تا آب شه بعد ذرت و قارچ رو میریزم و آب بهش اضافه میکنیم
ذرت مکزیکی

یک نت ـ طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم :

قارچ نگینی خرد شده : 1 لیوانذرت دون شده : 2 لیوانپنیر پیتزا : نصف لیوانسس مایونز معمولی : 2 قاشق غذاخوریسس مایونز تند : 3 قاشق غذاخوریآب : نصف استکان کوچیکآویشن : 1 قاشق چایخوری پرنمک و فلفل سیاه : به میزان لازمکره : 10 گرم

طرز تهیه :

ابتدا کره رو داخل تابه میندازیم رو اجاق میذاریم تا آب شه بعد ذرت و قارچ رو میریزم و آب بهش اضافه میکنیم در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم 10_15 دقیقه ذرت و قارچ بخارپز بشه وقتی بخار پز شد و آبش کاملا کشیده شد بهش نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه میکنیم هم میزنیم از رو اجاق برمیداریم و بلافاصله بهش سس مایونز میزنیم بعد پنیر پیتزارو که از فریزر درآوردیم تا به دمای محیط برسه رو اضافه میکنیم .

نوش جان 

توجه توجه 

من سس مایونز تند نداشتم بجاش سس مایونز معمولی رو با فلفل قرمز مخلوط کردم .

برچسب‌ها

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا