رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

تاریخ انتشار:
باقلوای گوشت, پخت باقلوای گوشت, درست کردن باقلوای گوشت, طرز پخت باقلوای گوشت, باقلوای گوشت غذای مناسب افطاری, نحوه پخت باقلوای گوشت, غذاهای مناسب افطاری, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, غذاهای مقوی سفره افطار
طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

یک نت ـ طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار

باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است

برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.

مواد لازم برای خمیر باقلوای گوشت برای سفره افطار :

 آرد سه پیمانه شیر  یک پیمانهشکر  یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چای خوریبکینگ پودر دو قاشق چای خوری پرروغن مایع دو قاشق غذاخوریپنیر پیتزا 100 گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت : تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

مواد لازم میان باقلوای گوشت :

 گوشت چرخ کرده 100 گرم فلفل دلمه ای نصف فنجان ذرت  یک فنجان پیاز  دو قاشق غذاخورینمک و فلفل به میزان لازمرب گوجه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوای گوشت :ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود.

مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا