رفتن به محتوای اصلی

طرز تهیه سینی مرغ

تاریخ انتشار:
دستور پخت و طرز تهیه سینی مرغ
طرز تهیه سینی مرغ

یک نت ـ دستور پخت و طرز تهیه سینی مرغ

ماده سازی : 30 دقیقهپخت : 30 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر سینه مرغ      4 عدد نمک و فلفل     2 قاشق چای خوریفلفل سیاه     1 قاشق چای خوری ژامبون گوشت ورقه ای     6 عددسس خردل     1/2 پیمانهعسل     1/2 پیمانهسس مایونز     1/2 پیمانهپیاز داغ     1 قاشق غذا خوریروغن نباتی     1 قاشق غذا خوریقارچ ورق شده     1 لیوانپنیر پیتزا رنده شده     2 لیوانجعفری خرد شده     2 قاشق غذا خوری

سینه مرغ 4 عدد، بدون استخوان و بدون پوست ، به ضخامت 1 الی 1.5 سانت کوبیده شود

طرز تهیه :

1- سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آن را بپوشانید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار بدید.

2- فر را از قبل روی دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. ژامبون ها را در یک ماهیتابه بزرگ کمی سرخ کنید.

3- در یک کاسه متوسط سس خردل، عسل، مایونز و قطعات پیاز خرد شده را مخلوط کنید. نیمی از سس را کم کنید سپس آن را بپوشانید و در یخچال بزارید تا بعدا صرف شود.

4- روغن را با حرارت بیش از متوسط در یک ماهیتابه گرما بدهید سپس سینه مرغ را در آن قرار بدهید و هر تکه را  4 - 5 دقیقه در روغن سرخ کنید یا تا زمانی که برشته شوند. سینه ها را از ماهیتابه بردارید و در یک ظرف پیرکس متوسط قرار بدید. بعد از آن سس خردل عسل را به هر یک از سینه ها بریزید و بعد از آن در لایه های قارچ و ژامبون بزنید، ودر بالای آن پنیر خرد شده را بپاشید.

5- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر آب شود یا آب مرغ تمام شود. سپس جعفری را به عنوان چاشنی بزنید و غذا را با سس خردل عسل سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا