رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست كردن فلافل

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش درست كردن فلافل
آموزش درست كردن فلافل

طرز تهیهمرحله 1

نخودها را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن را آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم یک شبانه روز خیس بخورد . حجم آن دو برابر شود بهتر است در آب 1 قاشق چای خوری جوش شیرین بریزیم.مرحله 2

نخودها را در آبکش ریخته و همراه با پیاز خرد شده، سیر ، جعفری ، آرد ، نمک ، زیره سبز ، گشنیز زمین ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، و هل داخل میکسر می ریزیم یا از چرخ گوشت استفاده می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند وبهتر است مخلوط را دوبار چرخ کنیم تا یک خمیرنرم و یکدست داشته باشیممرحله 3

به انداره یک تارنگی کوچک از مواد برداشته و به صورت گوله های کوچک در می آوریم و در روغنی که کاملا داغ شده سرخ می کنیم . روی حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شودمرحله 4

می توانید فلافل ها را در کنجد بغلتانید برایی اینکه فلافل ها رنگ زرد بگیرند می توانید ¾ قاشق چایخوری زردچوبه به مواد اضافه کنید قبل از سرخ کردن در کنار فلافل ها می توانید از کاهو، گوجه فرنگی ، پیاز ، خیارشورخرد شده ، سیب زمینی سرخ کرده وماست استفاده کنیدمواد لازم

    500 گرم ( حدود 2 فنجان ) نخود    1 پیاز کوچک، تقریبا خرد شده    1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده    3-5 حبه سیر    1 1/2 قاشق غذاخوری آرد    1 3/4 قاشق چایخوری نمک    2 قاشق چایخوری زیره سبز    1 قاشق چایخوری گشنیز    1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید    1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز    هل بصورت دلخواه    روغن نباتی برای سرخ کردن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا