رفتن به محتوای اصلی

دستور تهیه برنجک در خانه

تاریخ انتشار:
طرز تهیه برنجک, نحوه پخت برنجک, درست کردن برنجک در خانه, مواد لازم برای پخت برنجک, نکاتی برای پخت برنجک در خانه, پخت برنجک در خانه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز بو دادن برنج در خانه, طرز تهیه انواع تنقلات
دستور تهیه برنجک در خانه

یک نت ـ طرز تهیه برنجک در خانه

برنجک یکی از هله هوله های سالم است که با روش زیر می توانید در خانه تهیه کنید

زمان آماده سازی: 250 دقیقهزمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

 برنج ایرانی۵۰ گرم روغن  یک قاشق سوپخوری شیر یک لیواننمک ماسه اینصف قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه برنجک :ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

 

* بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا