رفتن به محتوای اصلی

آموزش درست کردن مربا هویج

تاریخ انتشار:
مرباى هويج, طرز تهیه مرباى هويج, مواد لازم برای پخت مربا هويج, پخت مربا هویج, درست کردن مربا هویج, نحوه درست کردن مربا هویج, نکاتی برای تهیه مربا هویج, طرز تهیه انواع مربا, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
آموزش درست کردن مربا هویج

یک نت ـ طرز تهیه درست کردن مربا هویج

آماده سازی : 120 دقیقهپخت : 120 دقیقهمورد مصرف : صبحانه  

مواد لازم :

هویج ريز رنده شده      1 کیلو گرم شکر     1 کیلو گرمگلاب     100 ميلى گرم ( به میزان لازم )هل درسته      10 عددزعفران     1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )* وانیل     کمی ( به میزان لازم )چوب دارچین     1 عدد* جوز هندی     1 پنسه ( به میزان لازم )* آبلیمو     1 قاشق غذا خوریپودر فلفل     کمی ( در صورت تمايل )

* وانیل ( اگرنوع شكرى آن باشد يك ق چ / واگر وانيل خالص باشد 1/8ق چ )     * جوز هندی ( و يا موقع رنده كردن تا شماره پنج بشماريد كافيست )* آبلیمو يا كمى جوهرليمو 1/8 ق چ

 

طرز تهیه :

هويج را يک شب جلوتر رنده كنيد و در يک قابلمهء لعابى ريخته و داخل آن هل را ريخته و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را كنار گذاشته تا زمان پخت .

روز بعد ( يعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملايم گذاشته ( خيلى ملايم ) و اجازه دهيد شكر آهسته آهسته ذوب شود و هويج از زير آهسته آهسته بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، ميتوانيد از شعله پخش كن استفاده نماييد (شكر را هم نزنيد)در اين روش آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد .

در آخر كه قل هاى ريز مربا را ملاحظه خواهيد كرد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمايل ، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد ) را ريخته و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين يا يک حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند ، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک ريخته و در يخچال قراردهيد ، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد .

نكته در تهیه مرباى هويج :

ميتوانيد از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد ( به اندازهء 1/2 پ ) و يا دو ق غ خشک آن ، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.

خلال بادام و پسته هم در مرباى هويج عاليست و مربا را زيبا ميكند، در صورت تمايل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه كنيد . ( از هر كدام يک ق غ )

در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد .

دئ                                                                                                01و اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد . و بعد از اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد .

*** بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهيه كنيم و از قاشق چوبى استفاده كنيم .*** بهتر است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريم تا اگر شكرك زد ، دوباره آنرا با كمى آب يا گلاب بجوشانيم !

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا