رفتن به محتوای اصلی

آموزش پخت کاپ کیک عسلی(کیک یزدی بدون تخم مرغ)

تاریخ انتشار:
یک نت ـ آموزش پخت کاپ کیک عسلی(کیک یزدی بدون تخم مرغ)
آموزش پخت کاپ کیک عسلی(کیک یزدی بدون تخم مرغ)

آموزش پخت کاپ کیک عسلی(کیک یزدی بدون تخم مرغ) بسيار خوشمزه

مواد لازم:

آب ولرم................. 1 پیمانه(250 میلی لیتر)

عسل...................... 2قاشق سوپخوری

شکر................... 1 پیمانه

روغن مایع.................1/2 پیمانه

آرد سفید.................. 2پیمانه(300 گرم)

نمک................. نوک قاشق چایخوری

وانیل................ 1/4قاشق چایخوری

جوش شیرین.................... 1و 1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در ظرفی آب و عسل و شکر و نمک و روغن رو مخلوط کنید تا شکر خوب حل بشه

آرد رو با جوش شیرین و وانیل الک کنید و به مواد مایع بیفزایید

و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید مواد کیک نه خیلی شله و نه خیلی سفت

حالا در قالب مخصوص کپسول گذاشته و 2/3 اش را با مواد پر کنید و ودر فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار دهید

به مدت 20 تا35 دقیقه(البته زمان در فرهای مختلف فرق دارد وپس از 20 دقیقه چک کنید تا کیکهاتون نسوزه).

اگه دوس داشتین در قالب معمولی با قطر 23 که چرب وآرد پاشی شده در فر 180 درجه 35تا 40 دقیقه بپزید.

دیدگاه‌ها

sarabisara25@y… 1394/07/15 - 01:03

سلام ميخواستم بدون بجاى جوش شيرين ميشه بيکينگ پودر ريخت چون جوش شيرين ضرر داره

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا