رفتن به محتوای اصلی

دستورپخت ماهی قزل‌ آلا کبابی با فسفر اضافه

تاریخ انتشار:
آشپزی,طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی, پخت ماهی قزل‌ آلا کبابی فسفردار, طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا با فسفر اضافی, نحوه طبخ ماهی کبابی, طرز طبخ ماهی, انواع طبخ ماهی, نحوه پخت کباب ماهی, نحوه مزه دار کردن ماهی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
دستورپخت ماهی قزل‌ آلا کبابی با فسفر اضافه

یک نت ـ طرز تهیه ماهی قزل‌ آلا کبابی با فسفر اضافه!

ماهی قزل آلا کبابی با فسفر به علت داشتن فسفر زیاد برای ذهن و مغز مفید است

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کرده‌ایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.

مواد لازم برای ماهی قزل آلا کبابی : ماهی قزل آلا     سه عدد فیله 180 گرمی آب لیمو      یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای     یک چهارم فنجان پودر فلفل قرمز     دو قاشق غذاخوریلیمو     چهار قاشق چایخوریروغن نباتی     یک قاشق غذاخوریزیره سبز     یک و نیم قاشق چایخوریدارچین     یک و یک چهارم قاشق چایخورینمک     یک قاشق چایخوریاسپری پخت و پز    طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی :فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می غلتانیم و درون فویل و سپس در ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه اجازه می‌دهیم حرارت ببیند. غذای شما آماده است.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا