پرداخت آنلاین عوارض خروج

مهدی

بچه ها کسی جواب رو میدونه ؟

پرداخت آنلاین عوارض خروج را از این سایت دریافت کنید.

سامانه پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور با تاپ

پرداخت هزینه عوارض خروج از کشور به صورت آنلاین برای مرتبه اول، دوم، سوم با تسویه در اسرع وقت عوارض خروج از کشور در اپلیکیشن تاپ

پرداخت عوارض خروج از کشور با تاپ

تاپ نخستین انتخاب

دانلود نسخه اندرویددانلود نسخه ios

عوارض خروج از کشور

براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تمامی اتباع ایرانی که قصد خروج از کشور را دارند لازم است قبل از مراجعه به پلیس گذرنامه مستقر در فرودگاه و طی کردن مراحل چک این، برای پرداخت مبلغ عوارض خروج از کشور اقدام کنند. برای پرداخت عوارض یا مالیات خروج از کشور راه‌های زیادی وجود دارد که استفاده از اپلیکیشن پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور سریع‌ترین و بی‌دردسر‌ترین روش موجود به شمار می‌رود.

براساس قوانین موجود، این هزینه در جهت بازسازی روستا‌های مرزی از مسافرین اخذ می‌شود؛ هر چند که مقداری از آن نیز برای رفع کسری بودجه به حساب دولت واریز می‌شود. همانطور که گفتیم تمامی اتباع ایرانی (به غیر از موارد استثنا که به آن اشاره خواهیم کرد) برای خروج از کشور به هر مقصدی موظف به پرداخت آن هستند.

قبل از شیوع ویروس کرونا روش‌های مختلفی برای پرداخت عوارض خروج از کشور وجود داشت، اما پس از شیوع این ویروس تمامی روش‌ها دست‌خوش تغییراتی قرار گرفت و در حال حاضر سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور عموما به صورت آنلاین بهترین روش موجود برای پرداخت عوارض خروج به‌شمار می‌رود.

چرا روش پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور توصیه می‌شود؟

یکی از دلایل مهم که عموما توصیه به پرداخت آنلاین یا استفاده از اپلیکیشن پرداخت عوارض خروج از کشور می‌شود، احتمال قطع بودن دستگاه‌های خودپرداز موجود در فرودگاه یا پایانه مرزی است. نکته بسیار بسیار مهمی که در زمان استفاده از اپلیکیشن تاپ یا سایر اپلیکیشن‌های پرداخت عوارض خروج باید به آن توجه کنید، بازه‌ی 30 دقیقه‌ای پرداخت تا ثبت در سامانه کل مالیاتی کشور است، به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از حضور در فرودگاه یا پایانه‌های مرزی برای سفر هوایی، زمینی یا دریایی اقدام به پرداخت عوارض خروج کشور کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های شاخص استفاده از تاپ کاربری آسان آن است؛ شما با ورود به بخش پرداخت عوارض خروج از کشور به راحتی می‌توانید با انتخاب نوع سفر و ارائه اطلاعات لازم (کد ملی و شماره تلفن) مبلغ تعریف شده را براساس مرتبه خروج از کشور در سال پرداخت کنید. گفتنی است که سوابق خروج از کشور در کد ملی شما ثبت شده و مبلغ اعلامی براساس تعداد سفرهای شما در سال اعلام می‌شود.

هزینه عوارض خروج از کشور چقدر است؟

نوع سفر سفر اول سفر دوم سفر سوم وبیشتر نوع مرز

مسافرین عادی 4.000.000 6.000.000 8.000.000 مرز زمینی، هوایی و دریایی

زائرین حج عمره و تمتع 1.320.000 1.980.000 2.640.000 مرز زمینی، هوایی و دریایی

زائرین عتبات عالیات مرز هوایی 375.000 450.000 450.000 فقط مرز هوایی

زائرین عتبات عالیات مرز زمینی و دریایی 125.000 150.000 150.000 فقط مرز زمینی و هوایی

مرزنشینان مرز هوایی 750.000 6.000.000 8.000.000 فقط مرز هوایی

مرزنشینان مرز زمینی و دریایی 250.000 6.000.000 8.000.000 فقط مرز زمینی و هوایی

ورزشکاران تیم ملی با مجوز وزارت ورزش و جوانان 2.640.000 2.640.000 2.640.000 مرز زمینی، هوایی و دریایی

براساس آخرین اخبار هزینه عوارض خروج از کشور 1400 مانند سنوات گذشته ابتدای هر سال اعلام شد که براساس جدول بالا هزینه‌ی اعلامی به موارد زیر وابسته است

- نوع سفر اعم از سیاحتی، زیارتی یا کاری؛

- تعداد مرتبه سفر برون مرزی در سال؛

- نوع مرز خروجی.

سوپر اپلیکیشن تاپ با مهیا کردن بستری کامل برای پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور به صورت هوایی، زمینی و دریایی کنار شماست تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام به پرداخت این مبلغ کنید.

هزینه عوارض خروج از کشور برای مسافرین عادی

منظور از مسافرین عادی مسافرانی هستند که به کشورهای سیاحتی سفر می‌کنند و در دسته بندی افراد خاص که از پرداخت عوارض خروج معاف هستند قرار ندارند. براساس قوانین تصویب شده توسط مجلس شورای اسلامی این بزرگواران برای خروج از کشور در مرتبه دوم و سوم باید 50% و 100% بیشتر از مرتبه اول هزینه خروج از کشور پرداخت کنند. این قانون شامل سفرهای هوایی، زمینی و دریایی می‌شود.

مبلغ عوارض خروج از کشور برای سفرهای زیارتی

میزان عوارض خروج از کشور در سفرهای زیارتی به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند:

- زائرین حج عمره و تمتع؛

- زائرین عتبات عالیات.

دسته اول بزرگوارانی هستند که عازم سفر به خانه خدا هستند و براساس اعداد مندرج شده در جدول بالا باید اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور کنند، اما دسته دوم مختص مسافرین عتبات عالیات به کشور عراق و سوریه است که با توجه به نوع سفر و اعداد مندرج در جدول بالا لازم است برای پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور از طریق تاپ اقدام کنند.

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

براساس قوانین تصویب شده، مرزنشینان عزیز برای خروج از کشور البته صرفا برای مرتبه اول می‌توانند از تخفیف دولت در این خصوص استفاده کنند. البته برای استفاده از این تخفیف کد ملی و کد پستی آن‌ها باید در سامانه مرزنشینان ثبت شده باشد.

نرخ عوارض خروج از کشور برای ورزشکاران

براساس قانون تصویب شده توسط مجلس شورای اسلامی ورزشکاران عزیز برای پرداخت عوارض خروج از کشور لازم است تا مبلغ 2.640.000 ریال را به طرق مختلف هم‌چون اپلیکیشن تاپ پرداخت کنند. لازم به ذکر است که این مبلغ صرفا برای ورزشکاران که از وزارت ورزش و جوانان مجوز دارند قابل پرداخت است.

چه افرادی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟

خدمه پرواز و کشتی به‌واسطه دائم السفر بودن؛

افرادی که گذرنامه سیاسی یا خدمت دارند؛

جانبازان جنگ تحمیلی و بیمارانی که از شورای پزشکی مجوز درمان در خارج از کشور دارند؛

دانشجویان خارج از کشور که مجوز تحصیل در خارج از کشور را دارند؛

زائرین اربعین حسینی.

چرا پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور با تاپ؟

امنیت در پرداخت؛ کاربری ساده و آسان؛ پشتیبانی 24 ساعته؛ تسویه در اسرع وقت.

1- قیمت عوارض خروج از کشور در سال 1400 چقدر است؟

قیمت عوارض خروج از کشور 1400 براساس اعلام مجلس شورای اسلامی برای سفرهای عادی یا همان سیاحتی 400 هزار تومان است که برای مرتبه دوم 50% و برای مرتبه سوم 100% هزینه به آن اضافه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر از نرخ عوارض خروج از کشور 1400 برای سفرهای زیارتی، ورزشکاران و مرزنشینان به جدول [object Object] موجود این صفحه مراجعه کنید.

منبع مطلب : top.ir

پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱

در این مقاله حقوقی دینا، سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور 1401 معرفی شده و نحوه واریز، استعلام آنلاین و نحوه پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور، توضیح داده شده است.

پرداخت عوارض خروج از کشور

سامانه پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور ، جهت پرداخت هزینه عوارض خارج شدن از کشور، طراحی شده است. نحوه واریز این عوارض در سال ۱۴۰۱ ، با ورود به سامانه سداد، ، وارد کردن شماره ملی مسافر، انتخاب نوع سفر و پرداخت هزینه می باشد. نحوه واریز، در اپلیکیشن ایوا نیز نصب اپلیکیشن، انتخاب گزینه عوارض خروج، وارد کردن کد ملی مسافر و نوع سفر و پرداخت هزینه است.

برای مشاوره سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور

برای مشاوره سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور

هنگامی که افراد، قصد خروج از کشور را دارند، علاوه بر داشتن پاسپورت که به نوعی، مجوز خروج از کشور و شناسنامه بین المللی افراد است، باید، عوارض خروج از کشور را نیز بپردازند؛ در غیر این صورت، امکان خروج از کشور را نخواهند داشت. این عوارض، در واقع، نوعی هزینه، جهت خدمات دولت است که در اصلاح عرفی، به آن، مالیات سفر نیز می گویند و سالانه، بر مبلغ آن، افزوده می گردد. شایان ذکر است، در تعیین مبلغ این عوارض، نوع سفر و تعداد دفعات سفر مسافر نیز تاثیر گذار بوده و پس از سفر اول، مبلغ، افزایش می یابد.

در ایران، عوارض خروج از کشور، باید به طور جداگانه پرداخت گردد، ولی در بسیاری از کشورها، هزینه خروج از کشور، بر روی قیمت بلیط هواپیمای افراد، محاسبه و در لحظه خرید بلیط، پرداخت می شود. از آنجا که در ایران، این عوارض، باید به طور جداگانه پرداخت گردد، چندین اپلیکیشن و یک سامانه، برای پرداخت الکترونیکی آن، طراحی شده است و افراد، باید، از طریق یکی از آن ها، اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور خود کنند، تا بتوانند سفر خارجی داشته باشند، در غیر این صورت، امکان سفر، برایشان، فراهم نخواهد بود.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، به معرفی سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ پرداخته، نحوه پرداخت عوارض از سامانه سداد، پس از ورود به سایت واریز هزینه را بگوییم و توضیح دهیم، استعلام آن، به چه شکل می باشد و سپس، پرداخت عوارض خروج از کشور، از طریق اپلیکیشن ایوا، آپ و سایر اپلیکیشن های مخصوص این امر را توضیح دهیم.

برای ورود به سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور کلیک کنید.

کاربران، جهت ورود به سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور، به آدرس sadadpsp.ir/tollpayment مراجعه کنند.

معرفی سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور

قبل از معرفی سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ ، بهتر است توضیح دهیم که عوارض خروج از کشور چیست و چرا افراد، باید اقدام به پرداخت این عوارض نمایند. همانگونه که هر فرد، هنگامی که قصد خروج از مرزهای کشور و ورود به خاک کشورهای دیگر را دارد، باید، از پاسپورت که نوعی مجوز خروج از کشور و ورود به خاک کشورهای دیگر است، برخوردار باشد یا اقدام به تمدید پاسپورت خود کند، باید، عوارض یا هزینه خدمات خروج از کشور خود را نیز به دولت بپردازد.

عوارض خروج از کشور، در واقع، نوعی هزینه است که در برابر خدماتی که دولت، در این زمینه ارائه می دهد، پرداخت می گردد که در اصلاح عرفی، به آن، مالیات سفر نیز می گویند. این مبلغ، سالانه، همچنین، با توجه به تعداد دفعات خروج از کشور، متغییر است. بدون پرداخت این نوع از عوارض، امکان خروج افراد، از خاک کشور ایران و دریافت مجوز خروج از کشور وجود نخواهد داشت. در بسیاری از کشورها، این هزینه، هنگام خرید بلیط، بر روی هزینه بلیط، محاسبه و پرداخت می گردد. عوارض سال ۱۴۰۱ ، با توجه به نوع و تعداد سفر، از قرار زیر است:

سفر عادی یا سفر سیاحتی:

برای دفعه اول، 400 هزار تومان، برای دفعه دوم، 600 هزار تومان و برای دفعه سوم 800 هزار تومان است.

برای حج تمتع و عمره:

برای مرتبه اول، مبلغ 132 هزار تومان، برای مرتبه دوم، 198 هزار تومان و برای مرتبه سوم، 264 هزار تومان است.

برای عتبات عالیات:

از طریق مرزهای هوایی: برای مرتبه اول،37 هزار و 500 تومان، برای دفعه دوم، 45 هزار تومان و برای مرتبه سوم، 45 هزارتومان است.

از طریق مرزهای دریایی و زمینی: برای دفعه اول، 12 هزار و 500 تومان، برای دفعه دوم، 15 هزار تومان و برای دفعه سوم، ۱۵ هزار تومان می باشد.

همانگونه که گفتیم، هنگامی که افراد، قصد خروج از کشور را دارند، باید عوارض آن را بپردازند و بهتر است قبل از آن نیز چنانچه ممنوع الخروج هستند، نسبت به رفع ممنوع الخروجی خود اقدام کنند. سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور 1401 یا سامانه سداد، به آدرس sadadpsp.ir، سامانه ای است که افراد، به صورت الکترونیکی و از طریق آن، می توانند، اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور خود نمایند. این سامانه، علاوه بر امکان پرداخت الکترونیکی عوارض خروج از کشور، دارای امکانات زیر نیز می باشد:

منبع مطلب : www.heyvalaw.com