علاقه و وابستگی به همجنس

دختری هستم 17 ساله که دو سالی است عشق بی حاصلی عذابم ميدهد. عشقی عظيم به يک دختر! بگذاريد از اول بگویم. سال اول دبيرستان با وی آشنا شدم از همان اول برایم خاص بود. خیلی دوستش داشتم.
 عشق دختر 17 ساله به يك دختر (علاقه و وابستگی به همجنس)

سرنوشت هاي عبرت آموز/ عشق دختر 17 ساله به يك دختر (علاقه و وابستگی به همجنس)

كاربران محترم يك نت : در اين بخش سرنوشت هاي عبرت آموز دختران و پسران گذاشته مي شود كاربران گرامي مي توانند نظرات و راهنمايي هاي خودشون رو در بخش نظرات در پائين صفحه مطرح بفرمايند . با تشكر

دختری هستم 17 ساله که دو سالی است عشق بی حاصلی عذابم ميدهد. عشقی عظيم به يک دختر! بگذاريد از اول بگویم. سال اول دبيرستان با وی آشنا شدم از همان اول برایم خاص بود. خیلی دوستش داشتم. اما سعی می‌کردم کتمان کنم. هر روز و شب بفکرش بودم، تمام دنيا من شده بود.

  حس مي‌كردم او هم دوستم دارد. باهم صميمي‌تر شديم وقتی کنارم مي‌نشست خيلي ذوق مي‌كردم و احساس و آرامش خوبی داشتم. اسمش قلبم را مي‌لرزاند. خدا ميداند به امید دوباره با او بودن تابستان رو چگونه گذراندم. در دوم دبيرستان کنار من ننشست انگار اصلا مرا نمی‌بیند. خيلي عذاب مي‌كشيدم وقتی با يكی ديگر صحبت می‌کرد. وی با دختری صميمي شد که همان دختر با من هم دوست بود و فقط ازحرفهايی كه عشقم به ایشان مي‌گفت به من می‌گفت.

جملاتی چون: عاشقت هستم، خيلي دوستت دارم، من خيلي وابسته‌ تو شدم و ... . من فقط عذاب مي‌كشدم از عشقی كه عشقم نسبت به وی داشت. حتی ديگر اجازه نمی‌داد به وی دست بزنم.

خلاصـه تير ماه پرسيدم چرا اينقدر اذيتم كردید. مي‌گفت از رو لجبازی بوده من تو را دوست داشتم و تو تنهاترين حسم بودی و من تظاهر ميی‌كردم كه او را دوست دارم تا به تو حرص دهم، چون دوستت داشتم. نمی‌دانم چه كنم، سخنانش را باور كنم يا نه. و از طرفی ديگر چون ميدانم اين عشق هيچ عاقبتي ندارد چون هردو دختريم، مي‌خواهم فراموشش كنم.

اما نمی‌توانم صبح چشمانم را كه باز مي‌كنم تا شب موقعی كه چشمانم مي‌بندم در ذهنم است. از دلتنگی‌اش روزی دو ساعت گريه ميكنم. هر چه سعی می‌کنم دیگر فکر نکنم و رابطه‌ام را قطع کنم نمی‌شود.

شما را بخدا كمكم كنيد؟ چگونه بايد از اين عشق بي حاصل راحت شوم.

 

با سلام به شما پرسشگر عزیز!

حقیقت این است که تا انسان خودش از خطرات یک کار افراطی آگاه نباشد و آن کار را به صلاح خود بداند نمی توان او را از آن کار منصرف نمود. پس ابتدا لازم است شما مطالبی را که ارائه می شود در اختیار فرد مذکور بگذارید تا به یکسری واقعیات پی ببرد و بعد در قدم بعدی خود تصمیم بر ترک اینگونه روابط افراطی بگیرد.

قبل از ارائه راهکارها باید اصل مسأله را ریشه یابی کنیم و علل اینگونه رفتارها را کشف کنیم و سپس حد و حدود آن را با توجه به مسائل شرعی و یافته های روان شناختی مشخص کنیم. بدون تردید انسان دارای یک سلسله نیازهای مادی و غیرمادی است و رشد و کمال او نیز در گرو ارضای صحیح و به موقع این نیازهاست.

یکی از مهمترین نیازهای انسان، نیازهای عاطفی است. انسان از بدو تولد تا پایان عمر باید عواطفش ارضا شود و الا دچار مشکل می شود. نیاز به محبت ورزیدن به دیگران و مورد محبت دیگران واقع شدن دقیقا یک نیاز عاطفی است. این نیاز در طی مراحل مختلف رشد و در مراحل گوناگون زندگی شکل های مختلفی پیدا می کند و در هر دوره ای به گونه ای متناسب با آن زمان باید ارضا شود. در دوره نوزادی از طریق والدین به خصوص مادر با بوسیدن نوزاد، در آغوش گرفتن او و نگاه های محبت آمیز مادر به او و با چسباندن او به خود نیاز کودک ارضا می شود. در این دوره تأمین نیازهای عاطفی کودک به اندازه نیازهای فیزیولوژیکی مانند آب و غذا و پوشاک برای رشد نوزاد ضرورت دارد. در دوره کودکی تأمین این نیاز توسط اعضای خانواده و همه کسانی که به نحوی با کودک ارتباط دارند تأمین می شود. در دوره نوجوانی از طریق دوستان و گروه همسالان و در دوره جوانی از طریق دوستان، خویشاوندان و همسر به این نیاز پاسخ داده می شود. روان شناسان علت وابستگی انسانها را به یکدیگر همین نیازهای عاطفی می دانند. اگر این نیازها از همان اول به طور صحیح و به موقع تأمین شود نوزاد، کودک و نوجوان وابستگی ایمن پیدا می کند و الا وابستگی ناایمن و مرضی در او شکل می گیرد یعنی در عین حال که به دیگران وابسته است ولی احساس امنیت کافی نیز نمی کند و مستعد انواع اختلالات روانی مانند بیماری های اضطرابی، افسردگی و... می شود و دیر یا زود به دامن یکی از این بیماری های روانی فرو می غلتند.

گفتنی است اساس و پایه دوستی ها در سن نوجوانی و جوانی که با جذبه و شور زیادی همراه است، غالبا بر مبنای عواطف و احساسات شکل می گیرد و نه بر اساس منطق و عقل. مقدمه این دوستی ممکن است جاذبیت یک فرد از نظر ظاهری یا شخصیتی یا پاره ای از صفات اخلاقی باشد که او را برای فرد دیگر دوستداشتنی می سازد که توانسته در روح و روان او تأثیر عمیقی بگذارد و خلأ عاطفی اش را به وسیله آن پر کند. ماهیت این دوستی گرچه در ابتدا دوستانه، پاک و بی شائبه است، ولی امکان آلوده شدن آن به مسایل دیگر وجود دارد. زمانی که این علاقه به اوج خود می رسد، آنها را دچار سرگردانی می کند که اکنون چه باید بکنند. این سرگردانی ممکن است با بعضی آثار مخرب دیگری همراه شود.

روانشناسان معتقدند احساس تعلق و وابستگی به دیگران از اساسی ترین نیازهای فردی است و بر رشد روانی جسمی و اجتماعی فرد تأثیر می گذارد. در واقع دوستان برای فرد تكیه گاهی هستند كه به او احساس امنیت می دهند. همسالان حكم درمانگران قابل اعتماد و سرمشقهای رفتاری را برای یكدیگر دارند. این كنشهای متقابل با دوستان باعث می شود كه آنها احساسات و عقاید یكدیگر را هر چه بیشتر درك كنند و در برابر آن حساس باشند.[1]

مرحله اجرائی، مرحله ای است كه جوان می خواهد بهترین و ارزشمند ترین چیزی كه دارد به دوست صمیمی خود هدیه كند و این یكی از ویژگی های مهم این مرحله است كه اریكسون یكی از روانشناسان غرب، آن را مرحله صمیمت نام گذاری كرده است. جوان تمام هم و غم اش و فكر و اندیشه اش ، دوستی است كه برای او ارزش و اهمیت قائل است به همین جهت است كه روابط دوستانه اش بسیار زیاد است. بنابراین چنین حالتی در این دوران چندان غیرطبیعی نیست.

لازم به ذکر است جوانانی که از روحیه عاطفی بیشتری برخوردارند و اجتماعی تر و خونگرم هستند تحت تأثیر احساسات و عواطف دیگران بیشتر واقع می شوند.

علاقه و وابستگى به دوستان تا وقتى كه موجب اخلال در برنامه زندگى و كارى انسان، مزاحمت با حقوق والدین، مشغولیت ذهن و ضعف اراده و عدم اعتماد به نفس و ضعف ایمان نگردد اشكالى ندارد، بلكه اگر در راستاى اصلاح و قوّت بخشیدن به این امور باشد بسیار خوب و مفید خواهد بود، البته بهترین سیاست در این مسائل، میانه‏‌روى است و زیاده‌‏روى و افراط در آن موجب به وجود آمدن مشكلات ذكر شده خواهد گشت، در نتیجه اگر بخواهید در این مسأله در حد اعتدال رفتار نمایید درباره مشكلات آن فكر كنید و سعى كنید خود را قانع كنید كه افراط در این زمینه به ضرر روح و سلامت روان شما است. علاوه بر این كه افراط در این گونه دوستى‌‏ها گاهى اثر عكس مى‌‏گذارد و روابط دوست با انسان به جاى گرمى به سردى مى‏‌گراید. زیرا افراط شما موجب به وجود آمدن توقع زیادتان مى‌‏گردد و ممكن است او نتواند در حدّ توقّعتان شما را راضى نماید.

علت دیگر دوستی های افراطی نیاز جنسی است که هم پایه های زیستی دارد و هم جنبه روانی، لذا میل به جنس مخالف شدت پیدا می کند و گاهی اوقات نیز به دلایل گوناگونی ممکن است در قالب همجنس خواهی ظاهر شود. بنابراین علت این وابستگی ها در واقع نیازهایی است که انسان دارد اما سؤال اینجاست که اگر علت آنها نیازهای واقعی زیستی و روان شناختی است چرا تبدیل به اختلال رفتاری و انحراف می شود؟ علل این انحرافات رفتاری بسیار زیاد است و هر فردی ممکن است به دلایل خاصی دچار این انحرافات شود.

گاهی خانواده ها وظیفه خود را به دلیل عدم آگاهی یا اهمال کاری درست انجام نداده اند، گاهی اوقات دوستان ناباب، گاهی رسانه های جمعی و تبلیغات فرهنگی و الگوسازی های غلط، تقلیدهای کورکورانه، بالا رفتن سن ازدواج، اختلاط دختر و پسر در دانشگاه ها، نداشتن الگوهای مطلوب، جهل و ناآگاهی از پیامد انحرافات رفتاری، افراط و تفریط ها، ضعف ایمان و بی توجهی به آموزه های دینی، کم رنگ شدن ارزش های اخلاقی و معنوی و ده ها عامل دیگر می توان برشمرد که می توانند علل این مشکلات رفتاری بین نوجوانان و جوانان باشند. اما از نظر شرعی حکم این وابستگی ها چیست و حد و حدود آن چه مقدار است؟

از نظر شرعی دوستی با جنس موافق و محبت ورزیدن به یکدیگر اشکالی ندارد اما اگر تبدیل به لذات شهوی و جنسی شود در هر مرتبه ای که باشد اعم از نگاه کردن، بوسیدن و تماس بدنی، همه حرام است و باید به جوانان تذکر داده شود تا حدود شرعی را در اینگونه ارتباطات دوستانه مراعات کنند و برای پیشگیری باید قبل از این که اینگونه وابستگی ها به انحراف جنسی و رفتاری تبدیل شود نکات زیر را رعایت نمود:

- از نگاه های تند و خیره شدن به اندام یکدیگر خودداری گردد زیرا همجنس بودن مجوزی برای نگاه های شهوت آلود نیست.

- در محیط هایی كه با هم هستند حتی الامکان باید از پوشش مناسب استفاده کرد و از نیمه عریان شدن در مقابل دیگران اجتناب کرد.

- اجتناب از خوابیدن کنار هم و زیر یک پتو.

- اجتناب از گفتگوها درباره مسائل جنسی.

همچنین تذکر این نکته ضروری است که افراط در اینگونه وابستگی ها به زندگی آینده آنها به صورت جدی آسیب می رساند زیرا با هزینه کردن عواطف بیش از حد معمول با دوستان، باعث می شود در آینده نتوانند روابط عاطفی وجنسی مطلوبی با همسر خود داشته باشند زیرا هر انسانی دارای یک منبع محدودی از انرژی روانی است و همین طور که توانایی جسمانی او محدود است انرژی های روانی او نیز محدود است بنابراین باید این انرژی ها را به موقع، به تدریج و با احتیاط هزینه کرد.

یکی دیگر از آسیب های خطرناک وابستگی های افراطی، ضعیف شدن اراده و محدود شدن قدرت انتخاب است زیرا افراد وابسته در تصمیم گیری های خود نیز به دیگران وابسته می شوند و نمی توانند به موقع و به نحو صحیح تصمیم بگیرند.همیشه موفق باشید!

1. ر.ك ماسن و دیگران، رشد و شخصیت كودك، ص 506.
 

منبع:soalcity.ir

 

امتیاز: 
میانگین: 4 (1 vote)

دیدگاه‌ها

اخه دختر مگه قحطي پسره؟
خب عزیزم حتما قحطی پسر بوده که عاشق ی دختر شده !!
اين دخترا آدم نمي شن
نه كه پسرا خيلي آدم هستن
کافر همه را به کیش خویش پندارد از آدم نبودن خودت بوده
امان ازپسرا
خوبه كه متوجه اشتباهت شدي خيلي بده كه آدم پي به اشتباهش ببره و دوباره همون اشتباه تكرار كنه
توبه بهترين راه براي جلوگيري
حيف شماست از الان درگير اين هوس ها بشي
شما که چیزی از این عشق نمیدونی بهش نگو هوس
پسرا لطفا جو نگيرتتون ايشون اومده اينجا كمك بگيره نه اينكه كل كنه با شما
راس میگه سارا جونم پسرای پرو دور ور ندارن فک نکنن که حالا چی شده....حتما هیچ خیری از شما پسرای چلغوز ندیده که عاشق دختر شده دیگه...
دست خود آدم نیست من خودم از 7تا15سالگی عاشق پسرای خوش هیکل بزرگ بودم ولی کمکم درست شدم. به هیچ وجه این علاقه ها دست خودم نبود تازه رابطه جنسی هم داشتم.
ما هم كل نمي كنيم ولي پرو نشيد
والله چی بگم شکست عشقی بده چون منم دچار شده بودم باید بیخیال همه چیز شد
سخته والا به بیچاره نخندین من تجربه نکردم ولی دیدم
واقعاک آدماعجیب شدن من نسبت ب دوستام حس رقابت دارم اونوقت یکی ازدوستش عشق میخاد!!پناه برخدا
وقتی نمی تونی دوستش نداشته باشی، دوستش داشته باش.
بابا مگه ما مردیم
ببخشیدولی شماخیلی ..........هستید..
manam ye moshkele moshabeh shoma dashtam.ye dokhtar ashegham shode boodo har rooz baram golo hediye migereft.man az roo delsoozi bash doost shodamo bad az do sal karam be ravan pezeshk keshid.
hanoozam dast bardar nist.mikhad khodesho bokoshe.nemidoonam chekar konam.kasi nazari nadare?
bsh bgu asheqe yki shodi
همش توهمه ناشی از.......تبلیغات سوپر استارا
چرت نگو مرد...مشکل ژنتیکیه درمان هم میشه.... یکی از راه های مناسب برای درمان اینه که دنبال یه پسری بگرده که اخلاقش برخوردشو اینا شبیه به دوس دخترش باشه....
سلام ای بابا دلت خوشه ما کجا ی دنیا فکر میکنیم تو کجای دنیا
عشق‌رابرای‌خود‌خواستن‌هوس‌است...عشق‌رابرای‌خوشبختیدمیخوام.عزیزم‌انشاالله‌توبه‌کنی‌.بخداعشق‌دروغ.
مرسي
maryam-m me oon dokhtare begoo biad ba in dokhtare doost beshe ta rahat kare khodeshono konan
اخه مگه پسرکم بود برودنبال زندگیت البته اقاپسراشماهم مغرورنشیدچون همیشه شمامیاین دنبال دخترا
فقط می تونم بگم خیلی سخته. وابستگی از راه درستش آخرش معلوم نیست چی میشه چه برسه به این نوعش که واقعا بد دردیه. تنها راه تسکین این درد جایگزین کردن یه معشوق دیگه ست. به نظر من بهترین معشوق خداست. امتحان کنین، جواب میده.
فازت چیه بابا
وای خدا حالم بد شد...کم از پسرا دیدم و شنیدیم حالا نوبت دختراس..
دوستان لطفا درک کنید نه مسخره
تو دیگه کی هستی. آخرش ..... یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخ
عزیزم همچین جیزی که میگی بین پسرام هست من خودم دیدم به نظر من به یک مشاور مراجعه کنی بهتر میتونه کمک کنه.
fgt tobee.be khoda nazdiktar sho komaket kone
خود کشی کن!!!
خودت خود کشی کن با این نظرت
خدا کمکت کنه ازدواج کن درست میشه یه تجربه متفاوت و شیرین اونو از یادت میبره
بانڟرت کاملا مخالفم چون بنڟر من قبل ازدواج آدم باید همه روابط احساسیسو ازربین ببره تا بتونه ی رابطه احساسیه جدیدی شروع کنه....من خودم گفتم باازدواج اون فردو فراموش میکنم فراموش ک نکردم هیچ همیشه پاپیچه رندگیمی .
بانڟرت کاملا مخالفم چون بنڟر من قبل ازدواج آدم باید همه روابط احساسیسو ازربین ببره تا بتونه ی رابطه احساسیه جدیدی شروع کنه....من خودم گفتم باازدواج اون فردو فراموش میکنم فراموش ک نکردم هیچ همیشه پاپیچه رندگیمی .
bebin khanmi in masale beyne pesaram hast vali baes nemishe az zendegi naomid ya sir beshi vabastegi va eshg da asl vase jense mokhalefe ba ye pesar dossho faramush mikoni. tanha komaki ke az dastam bar miyad mitunam begam bekhay ye modat ba ham dus shim ta uno faramush koni. khasti bezang beharfim. 09383563225 arshiya hastam. 09379643932
آیا کسی به این موضوع فکر کرده که شاید یکی از این دخترا دو جنسی باشن؟ آخه من موردی مشابه این مورد دیدم که با بررسی مسئولین اون مدرسه مشخص شد یکی از دخترا دو جنسی بود و میل مردونه اش بیشتر بوده و بهمین دلیل رابطه احساسی و عاشقانه اش با اون دختر شدید شده بود. بنظر من طرفین بررسی کنن و به پزشک متخصص و مشاور مراجعه کنن....
بیا با من رفیق شو بخدا پاک پاکم اینم لینک عکسم نگاه کن ببین خوشت میاد
سلام منم مثه تو عاشق برخوردای یکی از هم کلاسیام شدم.. یه مدتی خیلی بهم نزدیک شدیم ولی حالا ک از هم دور شدیم خیلی افسرده شدم.. همش به اطرافیان خیلی نزدیکش حسودیم میشه..فک میکنم علت علاقمم اینه ک فک میکنم یه شخصیت کامل داره ودوس دارم شبیه اون باشم ب همین خاطرم واسه مدرسه رفتن لحظه شماری میکنم..تو خونه همش ب یادشمو زیاد با کسی گرم نمیگیرم
سلام من توي مدرسمون همكلاسيم بهم گفت عاشقتم منمميخواد بي تفاوت باشمكار درستي ميكنم؟؟
منم عاشق یکی از هم کلاسیام شدم واقعا دوسش دارم فقط اونه که ارومم میکنه هیچ وقت نتونستم حرفموبهش بگم تا این که یکی دیگه از دوستام باهاش گرم گرفت و اونم مثل من خیلی دوسش داره ولی اون حرف دلشو بهش زد اشکم درمیاد به هم میگن عشقم نفسم
اشتباه کردی که نگفتی ضرر کردی اونم بدباید میگفتی الانم دیرشده اگه اون رابطشون بهم بخوره و تو بهش ارامش بدی محبت بکنی شاید درست بشه
اشتباه کردی که نگفتی ضرر کردی اونم بدباید میگفتی الانم دیرشده اگه اون رابطشون بهم بخوره و تو بهش ارامش بدی محبت بکنی شاید درست بشه