با این منوی غذایی کرونا را شکست بدهیم

یک نت ـ متخصص تغذیه درباره راهکارهای تغذیه ای مقابله با ویروس کرونا اظهارداشت: توجه به سیستم ایمنی از ابتدای شیوع کرونا جهت پیشگیری از ابتلا و درمان این بیماری مدنظر بوده و همواره به مردم توصیه می شود که به نکات تغذیه ای جهت تقویت سیستم ایمنی دقت کنند.
غذا

یک نت ـ دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه درباره راهکارهای تغذیه ای مقابله با ویروس کرونا اظهارداشت: توجه به سیستم ایمنی از ابتدای شیوع کرونا جهت پیشگیری از ابتلا و درمان این بیماری مدنظر بوده و همواره به مردم توصیه می شود که به نکات تغذیه ای جهت تقویت سیستم ایمنی دقت کنند.

وی افزود: برخی از مواد غذایی، دوست و برخی دشمنان سیستم ایمنی بدن هستند ولی به طور کلی سه اصل تعادل، تناسب و تنوع تغذیه سنگ بنای سلامتی جسم، گسترش فکر و اندیشه است.

این متخصص تغذیه ادامه داد: باید افراد سعی کنند که شرایط اکولوژیکی خود را در برنامه غذایی مد نظر قرار دهند و در هر فصلی از تولیدات همان فصل و محل که در آن زندگی می کنند، استفاده کنند.

دکتر مظهری با اشاره به اینکه تنظیم بودن ساعات بیولوژیکی سیستم ایمنی فرد را تقویت می کند لذا باید به آن احترام گذاشت، گفت: اینکه افراد خلاف جهت سیستم بدن اقدام کنند و شب بیداری داشته باشند و روز خوابی انجام دهند کیفیت زندگی آنها تحت تاثیر قرار می گیرد و از مقاومت بدن برابر بیماری ها می کاهد.

وی تصریح کرد: هر فردی باید متناسب با اقلیمی که در آن زندگی می کند جهت تأمین مواد ریزمغذی، پروتئین، آنتی اکسیدان و اسید آمینه اقدام کند ولی به طور کلی مرکبات در فصل پاییز و زمستان و توت فرنگی و انواع توت در فصل تابستان سرشار از ویتامین C است و بدن را در مقابل ویروس های مختلف از جمله کرونا ویروس ایمن می کند همچنین مصرف لبنیات، دوغ و ماست محلی به ویژه در صورتی که دارای پروبیوتیک باشد بسیار حائز اهمیت است.

وی بیان داشت: عدم استفاده از منابع فرآوری شده هرچند که طمع و رایحه ای مناسب داشته باشد به هیچ عنوان برای افراد توصیه نمی شود چرا که سیستم ایمنی را از حالت هوشمندی خارج می کند و به نوعی نیز گرسنگی پنهان در افراد ایجاد خواهد کرد و در دشمنان سیستم ایمنی است.

دکتر مظهری با بیان اینکه متاسفانه امروزه غذاهای صنعتی جایگزین بسیاری از غذاهای سنتی شده است، گفت: این مسئله می تواند در گسترش بیماری های خود ایمنی و مقاومت اندک بدن در برابر این ویروس ها نقش داشته باشد.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: استفاده از نان و غلات فرآوری نشده حاوی سبوس و مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای بدن مفید است البته افراد بهتر است که میوه ها را روزانه به صورت 200 تا 500 گرم مصرف کنند چرا که بیش از آن می تواند سبب انباشت قند میوه در بدن و چربی کبد شود.
منبع: شهر خبر

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده