دستور تهیه سوپ نخود و مرغ

یک نت ـ سوپ, سوپ نخود و مرغ, پخت سوپ نخود و مرغ, مواد لازم برای سوپ نخود و مرغ, پخت سوپ نخود, تهیه سوپ نخود و مرغ, طرز پخت سوپ نخود و مرغ, طرز تهیه سوپ نخود, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه انواع سوپ
سوپ نخود

یک نت ـ طرز تهیه سوپ نخود و مرغ

مواد لازم برای سوپ مرغ و نخود :
 * ران مرغ بدون پوست و استخوان      ۶۰۰ گرم
 نمک     ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه      ۱ قاشق چایخوری
 زیره     ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه     نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون     ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده     ۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده     ۱ عدد
سیر     ۴ حبه
زنجبیل تازه رنده شده     ۱ قاشق چایخوری
برگ بو     ۲ عدد
عصاره مرغ     ۶ فنجان
خلال پوست لیموترش     یک عدد
عصاره لیموترش     ۲ قاشق غذاخوری
برنج باسماتی     یک سوم فنجان
نخود پخته     ۴۵۰ گرم
جعفری یا گشنیز     برای تزیین

* ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود:
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.

سوپ نخود و مرغ,پخت سوپ نخود و مرغ

تکه های مرغ را با روغن زیتون کامل سرخ کنید

روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
 

پخت سوپ نخود,تهیه سوپ نخود و مرغ

پیاز و کرفس را داخل قابلمه تفت بدهید، سپس سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید

پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
 

طرز پخت سوپ نخود و مرغ,طرز تهیه سوپ نخود

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.
 

پخت سوپ نخود, تهیه سوپ نخود و مرغ

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.

 

پخت سوپ نخود و مرغ,مواد لازم برای سوپ نخود و مرغ

برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید

برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

 

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده