دستور پخت خورش داوود پاشا

خورش داوود پاشا, طرز پخت خورش داوود پاشا, طرز تهیه خورش های ترکیه ای, نحوه پخت خورش داوود پاشا, مواد لازم برای خورش داوود پاشا, خورش داوود پاشا غذایی ترکیه ای, پخت غذاهای فرنگی, نکاتی برای پخت خورش داوود
خورش

یک نت ـ طرز تهیه خورش داوود پاشا

مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده  1 کیلو
 پیاز رنده شده  2 عدد
 پودر نعنا خشک  1 قاشق سوپخوری
 رب انار ملس  2 قاشق سوپخوری
آب 1 لیوان
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
کره مقداری

طرز تهیه خورش داوود پاشا :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده