دستور پخت آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

طرز تهیه آش آبغوره, آش آبغوره برای ماه رمضان, پخت آش آبغوره, طرز تهیه آش های ماه رمضان, نحوه پخت افطاری های ماه رمضان, مواد لازم برای آش آبغوره, پخت غذاهای مقوی ماه رمضان, طرز تهیه افطاری های مقوی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی
آش آبغوره

یک نت ـ طرز تهیه آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.

مواد لازم برای آش آبغوره :

 بلغور پخته گندم یک لیوان
 برنج  نصف لیوان
بال و گردن مرغ  200 گرم
 لوبیا سفید  نصف لیوان
نخود نصف لیوان
عدس یک‌ سوم لیوان
* سبزی آش 500 گرم
نعنا داغ و پیاز داغ از هر کدام پنج قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

* سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج

طرز تهیه آش آبغوره :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید.
مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید.

نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد.
در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید.

موضوع: 
امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده