طرز تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده

استیک ماهی تن مزه دار شده استیک ماهی تن,طرز تهیه استیک ماهی تن,نحوه پخت استیک ماهی تن,درست کردن استیک ماهی تن,آموزش آشپزی,مواد لازم برای استیک ماهی تن,سایت آشپزی,طبخ آبزیان,نحوه طبخ ماهی تن
ماهی

یک نت ـ طرز تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده

طرز تهیه استیک ماهی تن

استیک ماهی تن مزه دار شده غذایی متفاوت و کاملا خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید .

آماده سازی : 10 دقیقه   
پخت : 15 دقیقه  

مواد لازم جهت تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده برای 4 نفر :
آب پرتقال    1/4 فنجان
 سس سویا     1/4 فنجان
 روغن زیتون    2 قاشق غذا خوری
 آب لیموترش     1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده    2 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده    1 عدد
پونه خرد شده    1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه    1/2 قاشق چای خوری
استیک ماهی تن    150 گرم

طرز تهیه استیک ماهی تن مزه دار شده :
ابتدا استیک ماهی تن را در آب نمک که سرکه سفید و ادویه به آن زده با هم مخلوط میکنید و گوشت ماهی را در آن می خوابانید و روی آنرا می پوشانید به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار میدهید.
 
در یک ظرف بزرگ، آب پرتقال، سس سویا، روغن زیتون، آب لیمو، جعفری، سیر، پونه، و فلفل را با هم مخلوط می کنید. گریل را از قبل برای حرارت های بالا گرم میکنیم.

به آرامی روغن میریزیم. میگذاریم تا استیک ماهی تن برای 5 تا 6 دقیقه بپزد، پس از آن گوشت ماهی را در سسی که تهیه کردیم می خوابانید. 5 دقیقه اضافی طبخ را ادامه میدهید. مواد اضافه را دور ریخته و استیک ماهی تن را سرو میکنید.
 
منبع : beryooni.com

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده