طرز تهیه کلوچه فندقی

کلوچه,طرز تهیه کلوچه,طرز تهیه انواع کلوچه,طرز تهیه کلوچه گردویی,طرز تهیه کلوچه فندقی,آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه
کلوچه

یک نت ـ طرز تهیه کلوچه فندقی

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید.

 

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم : ۲۲۶گرم
شکر : یک و نیم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : کمی

آرد : ۲پیمانه
جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده : نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

دیدگاه‌ها

سلام ببخشيد پس فندق واسه چي بود ديگه؟؟؟

افزودن یک دیدگاه جدید

Fill in the blank.