آموزش و طرز تهيه آش آلو

یک نت ـ آموزش پخت و طرز تهيه آش آلو بسيار خوشمزه
 آش آلو

آموزش پخت و طرز تهيه آش آلو بسيار خوشمزه

آموزش پخت آش آلو ,

طرز تهيه آش آلو,

مواد لازم براي آش آلو,

برنج (1 لیوان ) ** لپه (3/1 لیوان ) ** آلو خورشتی ( 3/2 لیوان ) ** پیاز داغ ( 3 - 4 قاشق غذاخوری )

 

سبزی آش ( 250 گرم خرد شده ) ** نعناع داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

لپه رو از شب قبل خیس میکنیم تا آب نفخش گرفته شه

لپه رو به همراه برنجی که یکی دوساعت خیس خورده میذاریم بپزه

( اگه از برنج نرمه یا همون اشکور استفاده میکنین نیاز به خیس کردن نداره )

نمک و فلفل و زردچوبه رو هم بهش میزنیم

لپه که نیم پخت شد آلوهای شسته شده و سبزی رو هم میریزیم و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم

و میذاریم جا بیفته و آخر سر هم نعناع داغ درست میکنیم و میریزیم توی آش :)

 http://s5.picofile.com/file/8128147118/%D8%A2%D8%B4_%D8%A2%D9%84%D9%88.jpg

سبزی آش : تره و جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و دو پر ترخون!!

مقدار سبزی توی آش کاملا" سلیقه ایه:))

 

چند نکته ی قابل توجه:

* میزان آب برنج بسته به نوع برنج داره ولی نباید کم باشه

** میتونین لپه رو جداگانه بپزین

*** باید خیلی مواظب باشین که ته نگیره ( به خاطر آلو زود ته میگیره)

****این آش رو با آلوی قطره طلایی و حتی گوجه سبز هم درست میکنن !!

*****بهتره آلوها رو از توی آش دربیاریم و با پشت قاشق خوب له ش کنیم و دوباره به ظرف برگردونیم.

 

نوش جونتون و التماس دعا

 

اینم عکس آلو قطره طلا برای یکی از خواننده های پروپا قرص مان:

http://s5.picofile.com/file/8128200292/%D8%A2%D9%84%D9%88%D9%82%D8%B7%D8%B1%D9%87_%D8%B7%D9%84%D8%A7.jpg

 خوبی استفاده از این آلو اینه که وقتی تو یه ظرف جدا با پشت قاشق له ش میکنیم

کاملا" هسته ش جدا میشه و میتونیم از توی آش برش داریم......

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده